Termeni și condiții

Introducere

Prezentul site este detinut in mod legal de ARTESANO STONE SRL. societate înregistrată la Registrul Comerţului cu nr. J23/986/2011, cu sediul în Ilfov, Sos. Alexandriei, Nr. 584C, Bragadiru, cod inregistrare fiscala RO25800009, reprezentată legal de către Olga Salceanu – Administrator.

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre Artesano, prin intermediul siteului https://artesano-tiles.ro/.

Prezentele Conditii Generale definesc conditiile de utilizare a site-ului https://artesano-tiles.ro/ de catre potentialii vizitatori sau clienti. Accesand si navigand pe acest site, acceptati, termenii de utilizare descrisi in continuare. In cazul in care nu sunteti de acord cu prezenta nota, va rugam sa parasiti acest website.

Termeni generali de folosire a site-ului

Legea drepturilor de autor

Paginile site-ului nostru sunt protejate de legea drepturilor de autor. In particular, orice reproducere, adaptare, traducere, stocare sau procesare in alte media, incluzand stocarea si procesarea prin mijloace electronice se bucura de copyright. Orice utilizare partiala sau integrala va necesita acordul prealabil in scris din partea Artesano. Atat continutul cat si structura site-ului sunt protejate de legea drepturilor de autor. Orice reproducere a informatiilor sau datelor, in particular folosirea textelor sau imaginilor de produse (cu exceptia materialelor de presa) necesita acordul prealabil in scris din partea Artesano. Drepturile de diseminare si de reproducere sunt detinute de Artesano. Drepturile de folosinta ale imaginilor se pastreaza atunci cand imaginile sunt adaugate automatic sau manual intr-o arhiva.

Marci inregistrate

Logo-ul Artesano si toate denumirile produselor si/sau reprezentarile grafice ale produselor aflate pe aceste pagini sunt marci inregistrate ale partenerilor aditionali, co-partenerilor, membrilor si reprezentantilor legali. Orice abuz sau utilizare neautorizata ale acestor marci sunt interzise si constituie incalcari ale legii marcilor, legii dreptului de autor si a altor legi ale proprietatii intelectuale si ale concurentiei neloiale.

In cazul unei comenzi sau a unei declaratii legale de orice fel, se incheie un contract intre utilizator si administratorul website-ului respectiv sau intre utilizator si alta parte legala sau persoana instruita in aceasta privinta, fara nicio relationare intre Artesano si utilizator. Va rugam sa consultati termenii legali si conditiile de utilizare de pe website-ul redirectionat.

Utilizarea necorespunzatoare si raspunderi

Clientul este de acord sa foloseasca serviciul numai in scopuri legale. Clientul se obliga ca:

– nu va modifica, copia, transmite, publica, reproduce, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web;

– nu va desfasura (si nu va permite) activitatea de cracking, hacking sau frauda. Utilizatorii care violeaza securitatea sistemelor pot si vor fi actionati in instanta, civil si penal.

– Clientul este de acord sa exonereze de raspundere si sa nu actioneze in justitie cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, rezultata din utilizarea site-ului de catre client, cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), costuri, actiuni, procese, pretentii, stricaciuni, cheltuieli (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alte raspunderi, suferite in vreun fel sau provocate direct de Artesano ca urmare a incalcarii sau ignorarii de catre client a acestor termeni si conditii.

Dispute si conflicte

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul Artesano  si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre Artesano  si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil , se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Forta majora

Artesano nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea de a se conforma obligatiilor prevazute in acesti termeni si conditii, ca rezultat al oricarei cauze aflate in afara controlului sau, incluzand dar nelimitandu-se la evenimente fortuite, conditii meteorologice nefavorabile, actiunea sau inactiunea guvernului, a altor autoritati competente de care Artesano nu este responsabila.

Obiectivul continutului site-ului https://artesano-tiles.ro/

Obiectivul continutului site-ului este de a transmite informatii actualizate si exacte. Artesano nu poate garanta insa, ca prezentele pagini nu contin erori, si asigura ca depune toate diligentele pentru realizare unei informari corecte si remedierea eventualelor erori.

Orice persoana care doreste sa-si procure unul din serviciile sau produsele prezentate in site este rugata sa contacteze Artesano printr-unul din mijloacele de contact prezente pe acest Site, pentru a se informa atat asupra disponibilitatii serviciului sau produsului in cauza cat si asupra conditiilor contractuale, taxelor, tarifelor si informatiilor tehnice sau de alta natura.

Confidentialitate

Datele personale introduse de catre utilizator pe https://artesano-tiles.ro/  vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., iar acestea nu vor fi furnizate sau vandute unei terte parti.

https://artesano-tiles.ro/ nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Informatii pentru utilizatori (vizitatori)

Ca utilizator (vizitator) aveti urmatoarele responsabilitati:

– sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra, asa cum este cerut de formularul de inregistrare atunci cand este cazul;

– sa mentineti si innoiti, atunci cand situatia cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete.

Totodata va asumati obligativitatea de a nu face urmatoarele:

– sa publicati materiale care contin virusi sau alte programe cu intentia de a distruge acest sistem cat si orice sistem sau informatie;

– sa publicati material cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;

– sa publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridical, materiale ori informatii prohibite de prevederile legale in vigoare;

– sa publicati o imagine sau o afirmatie care contravine normelor legale in vigoare incidente.

In caz de nerespectare a acestor conditii, Artesano si afiliatii sai se disociaza de autorul acestora, va sterge informatiile respective si poate actiona pe cale legala.

Politica de retur

Legislația română permite returnarea produselor comandate și recuperarea banilor în termen de 14 zile, cu condiția ca produsele sa nu fie deteriorate, sparte sau murdare, în ambalajul original.

Produsele din ciment comandate care au suferit deteriorări la transport vor fi înlocuite gratuit.

Modificari ale politicii de confidentialitate

Modificari ale prezentei politici de confidentialitate ce vor aparea pe parcurs vor fi publicate in aceasta pagina web fara a va informa anterior.

“Termeni si Conditii” constituie, in intregime, un acord incheiat intre dumneavoastra si Artesano in privinta utilizarii site-ului https://artesano-tiles.ro/.

Artesano isi rezerva dreptul de a revizui si aduce la zi aceste reguli in orice moment, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor.

Daca aveti intrebari cu privire la informatiile cuprinse in aceasta pagina va rugam sa ne contactati la unul dintre numerele de telefon 0799 321 712 sau 0740 042 304.