Piatră Naturală

Piatră Naturală

Podele spectaculoase din marmură? Blaturi de granit strălucitoare? Sau poate o scară de travertin opulentă? Da, vorbim despre piatra naturală și formele sale. Piatra naturală este una dintre cele mai folosite materiale în domeniul arhitecturii și al amenajărilor interioare, cele mai populare tipuri de piatră naturală fiind: marmura, granitul, travertinul calcaros, gresia, cuarțitul și bazaltul. Fiecare tip are propriul set de proprietăți care îl fac unic în folosire.

GR-GRADINI2

Aceste materiale versatile pot fi utilizate atât în interior, cât și în exterior, într-o varietate de locuri, de la blaturi, pardoseli, șeminee, chiuvete și multe altele. Nu există nicio limită în utilizarea pietrei naturale.

Amenajările interioare cu piatră naturală vor crea, în orice spațiu interior, o atmosferă unică. Designul și materialele folosite vă pot transforma spațiile interioare și exterioare într-un mediu care să vă inspire cu adevărat.

Colecția exclusivă de piatră naturală, realizată cu măiestrie, va face casa dvs. un loc armonios potrivit stilului de viață. Dar când vorbim despre piatra naturală nu amintim doar calitățile estetice, ci și pe cele din punct de vedere al eficienței.

Astfel, piatra naturală are o serie de calități: nu se demodează, este durabilă, este versatilă, este ușor de întreținut, oferă un aspect natural interiorului construit și este un bun izolator fonic.

piatra fasii 4

În alegerea pietrei naturale, utilizată pentru finisarea clădirilor, trebuie să avem în vedere următoarele criterii: rezistența, gradul de impermeabilitate, porozitatea, rezistența la frecare, rezistența fizică, durabilitatea, abraziunea, duritatea, solubilitatea, rezistența la acid și alcali și rezistența la impact.

Piatra naturală nu este doar durabilă din punct de vedere climatic și al costurilor, ci contribuie și la un mediu mai bun pentru locuitorii din zonele urbane.

Piatra naturală completează toate stilurile de design și poate transforma orice încăpere într-un spațiu cald și primitor.

De la frumusețea magnifică a marmurei, la cea rustică a travertinului, până la granulația granitului și multe altele, colecția noastră va avea cu siguranță piatra naturală dorita pentru proiectele tale.