Cărămidă Decorativă

Cărămida Breeze

Cărămida din beton Breeze a apărut acum aproximativ 90 de ani, însă popularitatea maximă a atins-o în perioada 1950-1970, pe care o numim acum retrospectiv Mid Century Modern. Nu numai că a atins o popularitate imensă în această perioadă, a devenit chiar un element distinctiv al ei. La momentul respectiv au fost o revelație, estetic vorbind puteau fi create într-o infinitate de modele, iar din punct de vedere practic își îndeplineau rolul mai bine decât orice altceva se mai încercase până atunci.

Utilizarea lor a debutat initial în zonele de coastă ale Floridei si Californiei, unde umiditatea era mare si circulația aerului importantă spre vitală, pentru rezistența pe termen lung a construcțiilor. Însă datorită efectului vizual deosebit și a avantajelor care există indiferent de zona în care sunt amplasate au devenit curând populare si solicitate în toată lumea.

Cărămida Breeze era perfectă pentru a crea o barieră împotriva soarelui dar fără a bloca circulația aerului. Astfel succesul ei bazat pe estetica ireproșabilă adaptabilă la orice design si rezistența materialelor din care este turnată a atins culmi maxime în orice fel de proiect.

Practic, este o cărămidă, se poate construi cu ea orice: ziduri despărțitoare atât la interior cât și la exterior, foișoare, verande, împrejmuiri pentru piscine, garduri, fațade, orice idee poate fi pusă în practică cu ajutorul lor.

Despre Cărămida Breeze Artesano

În acest moment, în Europa, cărămida Breeze se fabrică în câteva modele în UK și Spania, și de 6 luni o producem și noi în România. La nivel mondial se mai fabrică în SUA și China.

Cărămida Breeze Artesano este disponibilă în 12 modele clasice și respectă tehnologia originală de fabricație. Dimensiunea lor este standard, 30/30 cm si 7 cm grosime. Cărămida Breeze este concepută astfel încât să fie utilizabilă atât ca modalitate de pavare cât și pentru aranjamente pe verticală.

Astfel, forma ei privită cu mare atenție este de trunchi de piramidă, cu baza puțin mai amplă decât partea superioară, pentru a oferi o mai mare stabilitate pe sol si o rezistență crescută în timp. La amplasarea lor pe verticală, diferența de înălțime se ajustează cu ajutorul ranforsării metalice, așa cum descriem în procesul de montaj.

Opțiunile estetice pe care le oferă cărămida Breeze sunt infinite, puteți amesteca modele obținând un patchwork artistic, puteți amesteca culori, acestea putând fi vopsite ca oricare alt element de decor, le puteți integra in orice proiect pentru care este importantă filtrarea luminii, pentru ca prin utilizarea lor obțineți întotdeauna 2 elemente de decor: zidul de cărămidă în sine, și umbra pe care o aruncă acesta asupra altei suprafețe.

Lăsați-vă creativitatea să lucreze, pentru că orice idee ați avea, este cu siguranță realizabilă.