Accesorii pentru gard

Accesorii pentru gard

Orice proiect de amenajare în curte începe de la gard sau se termină cu el. Gardul în sine este un element al proprietății și ar trebui să fie estetic, complet și să aibă toate elementele care îi prelungesc viața, cum ar fi capacele pe stâlpi și coamele pe interval.

Produsele Artesano sunt realizate dintr-un amestec de ciment, nisip și agregate de diferite dimensiuni, în funcție de dimensiunile capacelor, asigurând prin compoziția lor o rezistență maximă la ciclurile de îngheț-dezgheț, soare și ploi la care vor fi supuse capacele și coamele pentru gard odată montate.

IMG_4843
IMG_4849
IMG_4901

Le putem realiza atât în culoarea standard, gri, cât și într-o multitudine de alte culori prin adăugarea de pigment mineral la amestec.

Toate accesoriile pentru gard pot fi vopsite fie acasă după montaj, cu vopsea pentru zidărie exterioară (aceeași pe care o folosiți pentru exteriorul casei) fie le putem vopsi noi cu vopsea cu adiție de silicon specială pentru ciment.

Dimensiunile menționate pentru fiecare model sunt fixe și nu pot fi modificate, însă dacă aveți stâlpi cu dimensiuni atipice și aveți nevoie de capace pentru gard pe care nu le avem în producția standard, le putem realiza pe baza de comandă. Pentru comenzile cu dimensiuni atipice capacele pot fi realizate într-un singur model, în 2 ape.

Nu trebuie decât să ne furnizați dimensiunile pe care doriți să le aibă elementul respectiv (măsurați stâlpul și adăugați câte 2-3 cm pe ficare latura pentru că marginile capacului să depășească marginea stalpului), culoarea și numărul de elemente. Noi vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a stabili termenul de livrare și detaliile, dacă este cazul.

În situația în care aveți nevoie de capace cu dimensiuni în afară portofoliului nostru de produse, termenul de livrare va fi prelungit datorită faptului că înainte de a produce capacele propriu-zise, va trebui să fabricăm matrițele în care le vom turna.

În perioada de toamnă-iarnă, din cauza temperaturilor scăzute timpul de uscare este mai lung, depinzând de fiecare comandă în parte. Un capac de 30/30 de cm și cu o înălțime de 4 cm se va usca mai repede decât unul de 50/50 cu o înălțime de 10.

Recomandăm ca montajul să fie efectuat după uscarea completă pentru a evita fisurarea sau ruperea lor.

În funcție de dimensiuni, capacele pot ajunge până la 20 de kg, așa că este important să luați în calcul structura stâlpilor și să vă luați toate măsurile de precauție pentru evitarea accidentelor.